Op zoek naar oud

Voor de komende cursusavond fotografie moeten we macrofoto’s maken met het thema ‘Oud’. Oud in de zin van versleten eigenlijk, maar dat was iets te beperkend vond de fotograaf. Oud dus. Poe. Om mijn inspiratie te triggeren ben ik door het huis gerend met de compact camera om alles wat ik ook maar enigszins interessant vond vast te leggen om zo te kijken of er wat tussenzit dat me bevalt.

Tot nu toe? Mwah.

Na wat rommelen in laatjes kwam ik echter deze sleutelbos tegen. Oud? een beetje, hij is nog van de vorige (of de vorige of de vorige) bewoners van dit huis. Maar waar ze van zijn…geen idee! Kan ze alleen niet weggooien, want wie weet zit er ergens nog een kluis verstopt, al ben ik die bij al mijn klusactiviteiten nooit tegengekomen.

Oud vind ik moeilijk, want oud gooi ik weg. Dus mocht je nog wat ouds hebben staan waar ik een leuke close-up van kan maken, geef even een gil, dan fietsen camera en ik even langs!

3 Comments

  1. haha, wij hebben ook van die sleutels. Je weet niet waarvan ze zijn, of eigenlijk weet je dat ze nergens van zijn (je kent je huis toch behoorlijk goed!), maar je durft ze toch niet weg te gooien.

  2. Ik vermoed dat die grote van het slot op de keukendeur is dat we afgelopen zomer hebben vervangen…maar de rest, echt geen flauw idee 🙂 Ach ja, als je ze 4 jaar niet nodig hebt gehad, dan zit je wel safe toch? (En toch gewoon bewaren.)

Comments are closed.