Boos op T-Mobile

Het zit zo. Ik wil graag mijn abonnement uitbreiden met web’n’walk zodat ik lekker kan Twitteren met mijn mobiele telefoon. Normaal gesproken kost dat € 9,50. Alleen heb ik blijkbaar een te goedkoop abonnement, zodat die versie voor mij niet beschikbaar is, maar ik € 19,50 zou moeten betalen. Dat wil ik niet. Nee, voor de normale versie van web’n’walk, moet ik mijn abonnement verhogen en dat betekent meer belminuten. Wil ik ook niet. Ik bel namelijk nooit, vandaar dat abonnement.

Ik zou ook gewoon kunnen sms-en naar Twitter natuurlijk. Want omdat ik wel veel sms heb ik een flinke bundel. Maar sms-en naar Twitter loopt via een buitenlands nummer en die sms-jes gaan weer niet van mijn bundel af. En ik heb juist een hoge sms-bundel omdat ik veel sms. Die zou ik dus graag terug willen brengen naar wat minder wanneer ik web’n’walk neem. Kan niet. Sms-bundels kunnen alleen omhoog opgewaardeerd woren en niet naar beneden.

De enige optie die overblijft is dus gewoon sms-en naar het buitenlandse nummer. Buiten alles om voor € 0,25 per sms. Dan kan ik 38 keer per maand Twitteren als ‘alternatieve’ web’n’walk. Nou fuck dat hele web’n’walk maar. En T-Mobile ook. Zodra ik mijn kans schoon zie ga ik bij ze weg. Ben het zat. Stinkerds!

6 Comments

  1. Dat is irritant! Ik heb ook T-Mobile maar wel gewoon dat abo van 9,50 voor op mijn mobiel… wist niet dat dat alleen bij een bepaald abo kon!

  2. Zou ik niet doen, als je nu gewoon je abo verhoogd en tegelijk een mooie iPhone neemt dan zit je geheid meer te internetten waardoor die kosten allemaal erg meevallen. Zelf heb ik ook het abo van 9,50… geen idee wat ik voor de rest betaal en dat maakt me ook niet uit.. als ik maar kan internetten 🙂

Comments are closed.