Drie-agstuh muurplaaaooot?

Bouwvakkers zijn om te lachen, maar die met een Utregs accent helemaal. Bij de buren zijn ze ‘iets’ met het daaaoook aaaoon ut dooeen, en Adriaaaoon de bouwvakker is steeds aan het bellen. Ik kom niet meer bij!

8 Comments

  1. hehe… accentjes zijn inderdaad erg leuk. Ik werk zelf in Utrecht en hoor het ook regelmatig.

    Verder heb ik een collega uit brabant en die praat ook echt brabants. Gewéldig! 🙂

  2. Joa, moar da kenk ook heur! Zo ploat Utregs Proatuh as un achterlukkuh! Moar joa, wa hejje er oan he 😉

  3. Sooo jochie, hedduh een nieuwe Ooopul Aaoosstroooaaa?

    Brabants is ook heel grappig, zo van ‘da-ge-da-witte’ enzo 🙂

  4. 🙂 Brabants is lief! (tenzij mensen ‘worruh’ zeggen, daar kan ik niet zo goed tegen, of als ze ‘bij’ zeggen en het is ‘bij me’ of ‘bij zich’ maar dat geheel terzijde)… Utregs daarentegen is plaaaoooot 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *