Bevrijdingsfestival Utrecht

Ondanks dat het superkoud was en het waaide alsof we op de Everest stonden – huh? nou kijk maar 🙂 – heb ik toch de middag doorgebracht in het Griftpark waar het bevrijdingsfestival werd gehouden. Gelukkig acht het bedrijf waar ik werk ‘vrijheid’ erg belangrijk (behalve onder werktijd), vandaar dat we ieder jaar op 5 mei vrij hebben en niet eens in de 5 jaar zoals de meeste werkende mensen.

Eerst een uurtje naar Soulvation zitten luisteren (ik moet daar een cd van! geregeld!) en naar de skateboardende kindjes gekeken tot we toch wel heel erg bevroren waren, dus fietsten we maar weer terug naar de stad om even snel ergens wat te eten. Daarna was de wind wonderbaarlijk genoeg ineens gaan liggen en was de rest van de avond in het park vrij aangenaam. Extince trad op maar klonk voor geen meter…dat kwam schijnbaar door de plek waar we stonden, want voor Tasha waren we een klein stukje verhuisd (dichter bij de biertent – waar het zo druk was dat we de biertjes maar hebben laten zitten) en zij klonk toch een stuk beter. De avond werd afgesloten met een beetje lauw vuurwerk (ik wil echt een overdaad aan kleur en keiharde knallen…en dus geen vuurwerkshow alsof iemand zijn spulletjes van oud en nieuw nog overhad) en daarna ging half Utrecht tegelijk op de fiets weg, erg gezellig 🙂

In ieder geval heb ik er duizend foto’s van gemaakt, die als ik JAlbum aan de praat heb of zelf een fotoapp in elkaar gesleuteld heb (liever gezegd: in elkaar heb laten sleutelen) ook binnenkort online te zien zijn!

2 Comments

  1. Ja eerst dacht ik nog: dit is heel niet leuk, maar ze moesten gewoon even op gang komen! (Of ik…!)

    (Gaat nu niet weer mijn bericht verdwijnen? 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.