Klussen met Nic deel XV

We hebben eindelijk weer greepjes op de keukenkastjes. Oh, wat heb ik die gemist! En oh, wat was ik blij met de accuschroefboormachine. We hebben namelijk 16 greepjes, keer 2 schroeven per ding en dan nog 4 extra voor de smalle lades. Tel uit je winst. Gelukkig – of moet ik zeggen wonderbaarlijk genoeg – was de accuschroefboormachine ook opgeladen en was ik in 5 minuten klaar.

Volgende klus? Slopen! Jawel! Bovendien komt volgende week de serreboer kijken wat hij met ons lelijke dak kan en hopelijk gaat het dan echt, echt, echt iets moois worden. Er zit schot in de zaak!

Ook leuk: over twee weken heb ik een IKEA-date met moeders. Zou ik haar kunnen overhalen met de auto te komen?

4 Comments

  1. Nee, ik ben niet over te halen en ik moet mijn oude wijven reisdagen nog opmaken.

    En complimenten voor de keuken

  2. Ja! Ik wilde eerst nieuwe greepjes, maar ze blijken eigenlijk niet heel lelijk, dus ik laat het hierbij! En van het weekend mag ik slopen, pom-tie-dom, heb er nu al zin in!

    Oh en boe voor moeders 🙂

  3. Accuschroevendraaier is fantastisch. Ik heb Gabriel er ook ooit een kado gedaan voor zijn verjaardag en hij vond er maar niks aan. Nou sindsdien hebben we het ding toch veel gebruikt en het is nu zijn kleine lieve hebbedingetje.

Comments are closed.