9 Comments

  1. Haha, ik zou hem ook kopen voor het design hoor 🙂 Toevallig zit er ook nog een mooie techniek onder 🙂

  2. Allemaal aan de Mac!! Daar ben ik het (als echte Mac ;-)) uiteraard volledig mee eens!! Maar even wat anders. Vroegah kreeg je altijd een nieuw venster als je op jouw coolbook een link aanklikte. Nu niet meer… nu moet ik dus de back-toets gebruiken. Dat kan ik toch helemaal niet aan? Ik moet gewoontes en patroontjes, anders leer ik nooit met kompjoeturs omgaan 😉

  3. Euhm…even wat anders: vanavond Presidents of the USA live in Paradiso, maar ook live online via Fabchannel.

  4. @ Punkey, Poep! Mis ik net weer!

    @ Alies, sorry, te lui om het dingetje aan te klikken dat jij een nieuwe pagina krijgt. Heb trouwens besloten om het wel of niet openen van een nieuw venster aan \’de gebruikert\’ zelf over te laten, rechtermuisknop enzo, maar dat valt misschien niet zo goed, of nee, jij hebt een Mac en die hebben geen rechtermuisknop hahaha! Ben ik straks ook het zakkie 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *