Opname

Mijn leven is niet alleen maar koek en ei en sambal. Ik ben een beetje ziek. En om te kijken of ze daar wat aan kunnen doen, mag ik vrijdag of maandag voor een paar daagjes komen logeren in het ziekenhuis. Daar schrijf ik eigenlijk nooit over, maar wat nou als ik straks superspannende dingen beleef (rollator-races op de afdeling bijvoorbeeld, het blijft tenslotte Reumatologie) dan zou ik daar niks over kunnen zeggen. Zonde!

Dus bij deze de grote coming-out: ik heb een hele enge ziekte 🙂 Ik ga er niet dood aan, het is soms alleen wat lastig. Alleen die onderzoeken die hangen me enorm de keel uit. Ik wil gewoon dat de doktors zeggen “Mevrouw, u heeft dit en dit, en daar kunnen we zus en zo aan doen.”. Dat moment lijkt me fantastisch, want dan kan ik ook verder, mijn leventje herinrichten, niet meer zo in de stress zitten. Hopelijk is dat straks zover…

Vooralsnog vrees ik dat het heel saai wordt in het ziekenhuis, maar je weet het niet, ik hou jullie op de hoogte! Iemand nog suggesties voor een spannend boek? Sudoku-en hou je ook maar zolang vol!

11 Comments

  1. The time traveller’s wife. Prachtig boek! Beetje huilen, beetje lachen, beetje sex en veel liefde (de verhouding van die laatste 2 is dan weer een beetje jammer, maar goed ;-)) Vergeet niet gezellige aantekeningen te maken op de charts van je mede-patiënten. Kun je lachen! (meneer van 65 moet opeens voor een hysterectomie… Of Marietje die voor een ontstoken teennagel op de poli komt, ondergaat ‘per ongeluk’ een lobotomie!) wie zei dat ziekenhuizen stom zijn?

  2. Ik heb dus een rollator race in het echie gezien op een festival hier in de buurt. Eigenlijk een elektrische rollator race. Buiten op straat, voor een prijs. Scheuren dat ze deden (5km per uur). En maar bijsteppen met de voet. Was nog best spannend!

    Het beste Nicje, gewoon een stapel stomme tijdschriften meenemen. Die hollywood sterren lijden pas aan een enge ziekte: grootheidswaanzin!

  3. Ik hoor er al helemaal bij hoor, in Hollywood kringen. Ben een beetje te licht en de medische term daarvoor is ‘onvrijwillige anorexia’! Haha!

  4. Over Hollywood kringen gesproken: Je gaat toch niet het ziekenhuis in voor plastische chirurgie??? Straks herken ik je niet meer terug: grote tieten, opgeblazen lippen, een strakke staar omdat je oogleden niet meer dichtkunnen! Haha!

  5. Je kunt natuurlijk lekker kliederen op de charts van je mede-patiënten: Krijgt dat meisje dat haar pols gebroken heeft bij het turnen opeens een lobotomie. Hoe kan dat nou? 😉

  6. Hoe zit dit nou? heb ik nu opeens 3 reacties gegeven? RAAR. wat betekent het dat ze ‘awaiting moderation’ zijn? Ik ben ook zo’n digibeet……..

  7. Kijk, daar is je comment. Je had een ‘verboden’ woord gebruikt hahaha, s*x is not allowed op deze website, dat is namelijk vies 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.