De herontdekking van de radio

Ik haat de radio. De radio maakt mij ’s ochtends wakker met irritante kletspraat en slechte muziek. Ook bij het klussen in het huis dat ergens op begint te lijken stond de radio op iets vreselijks, Radio 10 Gold ofzo. Die radio was niet van ons, maar van het badkamermannetje, dus durfde ik niet aan de knopjes te komen. Na tien minuten werd ik echt gek van het gejammer en toen heb ik het er toch maar op gewaagd. Eerst zoeken naar FM (badkamermannetje heeft echt geen muzieksmaak), toen een beetje draaien aan de tuner en ineens was ie er: de trance-klassiekertjes-avond op Fresh FM. Ik hou van de radio!

4 Comments

  1. Dat het badkamermannetje een echte radio heeft! Degeen die mij kluste (lang geleden) had een radio met 1 knop: aan of uit. Voor de rest viel er weinig te zoeken of zachter te zetten.

    Wat een luxe had jij.

    Maar is je badkamertje toch nog mooi geworden, ondanks de trance klassiekertjes (pull over?)

  2. Badkamermannetje is niet meer gekomen sinds ik aan zijn radio heb gezeten…dus het is nog een treurig geheel 🙂

    En het is niet mijn huis voor de duidelijkheid, het is het nieuwe huis van mijn beste vriendje. Een mooi oefenproject voor als ik zelf eindelijk een huis vind!

Comments are closed.