CP-220 deel II

Eindelijk was ik weer beter genoeg om te kunnen werken en dus om mijn printertje op te halen! Na eerst een korte detour via de Praxis (ik had de stoppen laten knallen…oeps) was het thuis een flinke klus van uitpakken, in elkaar zetten en aansluiten van de CP-220. Ik moet zeggen, het ging heel voorspoedig en het printen zelf is echt heel erg simpel! Camera aan de printer hangen, plaatje selecteren, twee keer op een knopje klikken en het printertje begin te snorren!

Het leuke is ook dat je alles kunt zien gebeuren! Eerst het papier er doorheen voor geel (dan denk je de eerste keer dat het he-le-maal mis gaat, maar dat hoort zo), dan rood, blauw en ten slotte nog een extra keer voor zwart en een beschermend laagje ofzo (denk ik)… en voor je het weet heb je een prachtig plaatje! Ik ben er helemaal blij mee, wat een top apparaat!

(Ok, een klein minpuntje: het ding heeft geen uitknop…moet toch weer gewoon de stekker eruit trekken…beetje jammer.)

One Reply to “CP-220 deel II”

  1. Bij http://mp3.direqt.nl/ hebben ze wel iets heel moois. Kijk als ik ver op vakantie ga en een heleboel foto\’s schiet is op een gegeven moment het geheugenkaartje vol. Einde Oefening. Dus moet de laptop mee. Hoeft niet meer. iRiver heeft USB-as-you-go. I-River h340 mee, prik cameraatje in iRiver en hupla: fotootjes op de 40Gb schijf. Geen laptop meer, en je muziek ook nog eens bij je. Prijs valt mee: enkele geheugenkaartjes voor je camera kosten ook zoveel. Ongelooflijk. This is future, nicje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *