A Trip Down Memory Lane

De afgelopen week is een grote Trip Down Memory Lane geweest. Het begon ermee dat ik besloot om alle oude coolbook archieven in WordPress te krijgen. Voor WordPress heb ik met twee verschillende blogsystemen gewerkt waardoor de de oude berichten uit een XML-bestand naar een database waren geconverteerd en weer terug naar een andere database. Hier en daar zijn er helaas wat berichten verdwenen en ook klopte de datum niet altijd, maar het grootste deel heb ik weten te redden.

Toen mailde vriendinnetje dat ze naarstig op zoek was naar foto’s van vakanties en leuke dingen die ze had gedaan en of ik niet even kon kijken of ik nog wat had liggen. Echter, het merendeel van mijn foto’s staan nog rustig op een oude computer waar ik sinds ik mijn PowerBook kreeg niet meer naar omgekeken heb. Tijd om die bak eens aan te zwengelen en te kijken of er nog wat tussenstond. Het leek een kutklus, maar het is leuk, leuk, leuk! Nostalgie!

Je gelooft het niet, maar ik ben het echt! Moet nu verder, lekker snuffelen in de oude doos!

7 Comments

  1. Ja, waar dinnetjes al niet goed voor zijn 😉 Je bent WEL 1000 schattig. Toen EN nu!
    kus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *