Work in progress

Na gisteravond het hele internet uitgelezen te hebben over het hoe en waarom van behangen, ga ik me er vanmiddag aan wagen. Volgens de instructievideo van de Praxis hoef ik me nergens zorgen over te maken, want mijn muurtje is redelijk eenvoudig: geen stopcontacten, geen verwarmingen, alleen maar een deurpost. Moet te doen zijn.

De helft van de behanginstructie was trouwens niet van toepassing op mijn situatie, dus ik ben tussendoor uitgeweken naar de andere klusanimaties. Een stompedeur afhangen, dat is veel toffer!

Maar goed, work in progress, vanmiddag foto’s! Of niet en dan weet je wel hoe laat het is…

3 Comments

  1. Ja vroeger! Met een lange ‘oe’! Daar herinner ik me nauwelijks nog wat van…en wij deden geen patroontjes ­čÖé

    Maar het is gelukt! Zie boven!

Comments are closed.