Een stokje!

Sjonge, heb ik dat. Een stokje. En nog een moeilijke ook. Vijf dingen noemen die bijna niemand van je weet. In mijn geval extra lastig, want ik flap er alles uit, eigenlijk weet iedereen wel alles van mij. Maar goed, ik ga het proberen.

1. Op de basisschool voerden we in de laatste klas een kerstmusical op in de kerk. En omdat ik zo mooi kon zingen (dat is wel over trouwens) mocht ik degene spelen met de meeste zang. Dat was Jozef. Jawel.

2. Tuinieren is het mooiste wat er is. Ik heb echt spijt dat ik dingen met computers doe en niet met plantjes.

3. Als ik vroeger ziek was kon ik zo tegen mijn moeder zeuren dat ik snoepjes wilde dat ze zich geen raad meer wist en toegaf. En ik weer kotsen dus. Later werd ze slimmer. Ik werd omgekocht met de belofte aan gigantisch veel snoep (een heel pak Raiders ofzo) als ik beter was. En niks delen met broertje en grote zus, he 🙂 Ik was echt heel gemeen.

4. Ik kijk stiekem naar zielige programma’s. Extreme Home Make Over, Hart in Actie, dat soort dingen. En ja, dan wordt er ook zachtjes gesnikt.

5. Ik ben verslaafd aan online shoppen. Er komen gemiddeld zo’n tien pakketjes per maand binnen. Gelukkig kan ik mezelf nog wijs maken dat ik het in de hand heb. Echt!

Nou vijf mensen, Nanda, Reina, Hedwig, GdeB en Joustie (moet je toch weer eens wat posten) doe je best!

6 Comments

  1. nummer twee is grappig. ik wou dat ik iets met computers deed en niet met plantjes! ik kan geen potplant meer zien!

    ohhoh nummer drie. als ik dat had geweten… had ik alles ingepikt. ik was immers groter en sterker!

  2. Oepsie, dubbele URL’s….zie je wel, ik had echt iets met plantjes moeten doen 🙂

    @Madeleine: groter en sterker jawel, maar niet erg oplettend haha!

Comments are closed.