Wit

Aangestoken door de nieuwe buren, die keurig netjes pas om 10 uur begonnen met schuren, zijn wij ook maar weer aan het klussen geslagen. En zolang je dingen maar wit verft, maakt het niet uit of ze eigenlijk wel je smaak zijn. Zo ook onze onwijs kitschige schouw, die past prima in het toch wel beetje strakke interieur nu hij gewoon wit is. Alles moet wit!

Maar niet alles kan wit blijven…we hebben eindelijk ook een kleur gekocht voor op een van de muren. Ik durf alleen de pot niet meer open te maken…niet wit is eng!

6 Comments

  1. niet wit is inderdaad heel eng, maar het is wel essentieel om je huis te onderscheiden van een ziekenhuis, met al dat wit. Wat voor on-wit heb je gekocht dan? neem ff staaltje mee vnvnd!

  2. In de winkel heet hij ‘authentiek’ maar dat zegt natuurlijk niets. Het is een groen geworden (hoe origineel), beetje olijftint. Niet die in een potje, maar die aan de boom dus 🙂

  3. Mmm. Kleuren zijn leuk. Heb geel / oranje voor woonkamer, en “zelfverzekerd” rood / iets vleeskleurigs (weet niet precies waarom – ga die misschien nog wel eens veranderen) in slaapkamer. Gang heeft een groen plafond en wit gestucde muren :).

    Kleur op de muren smeren, en als die echt niet bevalt koop je nog een pot wit en verf je hem weer weg 🙂

  4. Dapper! Wij zijn echt witverslaafd..maar wat Alies zegt, het moet geen ziekenhuis worden, dus we proberen het gewoon! En inderdaad, bevalt het niet, probeer je gewoon wat anders!

Comments are closed.