Waarom ik Windows zo haat

Het is vrijdagmorgen, ik ben net een half uurtje bezig op werk, nog geen koffie gehad, licht onbehaaglijk gevoel in mijn hoofd van de fijne wijn van gisteren en dan loopt mijn computer vast. Nee maar echt muuuurvast (ja nu doet ie het weer, anders kon ik dit niet typen he slimmerikken) en dan de hele handel uit zijn frozen state krijgen zodat je de boel kunt resetten daar zit ik dan zo niet op te wachten! Dat Duurt Lang. Annoying!

In het lijstje ‘voordelen van Windows Vista’ zeiden ze in de NRC next dat Vista ‘minder vaak vastloopt’. Minder vaak? Ik wil niet minder vaak. Ik wil nooit meer!

Zo, dat lucht op!

6 Comments

 1. HOI!! Thank God it’s Friday! Denk maar blije gedachten: Bijna weekend, kun je fijn Jopie uitlaten 😉
  Baaaaai!

 2. Windows is engels voor Gruwel! Ik snap niet dat we als mensheid dat nog pikken!

  Maar verder had ik een prima dag uiteraard 🙂

 3. Hoi Nicoline, nu wil het feit dat ik sinds 1 januari bij een stel van die Microsoft Certified developers zit en die hebben het voorrecht sinds al een paar maanden met Vista te mogen werken en ik heb nog geen full system crashes mogen meemaken….

  Maar wel een paar exporer restarts etc

  Ik vind het in ieder geval wel een verbetering qua stabiliteit

  Groetjes Rogier

Comments are closed.