Zinloze kennis

Mijn vriendjes en ik hadden laatst een discussie over zinloze kennis. Dingen die je opslaat in je hoofd die nergens over gaan. Zoals “Gerard Joling heeft een haartransplantatie gehad”. Dat weet je, maar daar heb je niks aan.

Mijn nutteloze weetjes zijn met name feitjes die ik van Discovery Channel leer. Toen ik vanmorgen echter mijn trui aantrok, floepte er eindelijk eentje van mezelf in mijn hoofd. Alleen toen ik dat heel blij ging vertellen, bleek het feitje niet nutteloos, maar best handig. Zucht. Nog niks opgeschoten.

Het weetje: het labeltje met wasvoorschriften zit in truien en shirts altijd aan de linkerkant. (Dat is dus handig als je – als echte vrouw – die dingen in je nek eruit knipt en de voor- en achterkant van het product nogal op elkaar lijken, zoals bij mijn truien.)

Toch best een nutteloos stukje…mooi!

5 Comments

  1. Ja, das waar ook … op zoek naar nutteloze trivia… hmm … helaas … iets nuttlozigerder dan het tweedehands haar van de heer G. Joling kan ik niet bedenken …

  2. Links als je m voor je hebt(t truitje)of links als je m aan hebt?(Ken t probleem namelijk,maar was nou de oplossing?).

    En wat nu als dat label in je nek het enige label was?

  3. Links in de trui, je linkerarm moet aan de kant van het labeltje in de mouw, dan moet het goed gaan! Als het label in de nek het enige was, dan moet je gewoon gokken 🙂

Comments are closed.