Vakantie?

Nog een paar weken en dan is het zover: ik ga eindelijk op vakantie! Niet zo lang (8 dagen) en echt in het naseizoen (eind september), en ik wil zo graag ergens heen waar het warm is, waar je lekker kunt eten, heel erg veel kunt relaxen, waar niet teveel kinderen zijn, en waar je misschien ook nog iets leuks kunt zien (een dorpje, een ruïe, gewoon iets anders dan het strand)! Cultuurtripjes zijn eigenlijk mijn ding, maar niet voor deze vakantie. Deze vakantie wordt chillen in zijn meest pure vorm.

Nu zit ik heel erg te twijfelen over Turkije (warm maar zo verschrikkelijk massaal) of Griekenland (iets minder warm maar niet zo massaal). Heeft er iemand nog suggesties voor iets in die richting? Want we hebben gisteren de hele avond op internet zitten zoeken, maar we komen er niet uit! Echt niet! Help!

6 Comments

  1. Barcelona is geweldig! Maar niet chill genoeg voor deze vakantie, daar wil ik dan allemaal dingen zien en shoppen enzo…en ik moet juist op mijn gat zitten en een boek lezen! Noord-Afrika as in Tunesie wordt nu ook in overweging genomen!

  2. Nic, Turkije schijnt erg aan te raden zijn! Als jij toch gaat en je wilt advies dan heb ik natuurlijk de aangewezen persoon direct in mijn omgeving om je te vertellen wat erg mooi is en NIET te toeristisch en al dat. Het schijnt in Side heel mooi te zijn met prachtige watervallen en fantastisch weer. Je kan er makkelijk de massa\’s mijden dus als je meer wil weten bel me gerust!!

    PS: komende 2 weken rustig op het werk 😉 SUCCES

  3. Als het Turkije wordt, dan kom ik zeker even bij je aankloppen! Jij ook een fijne vakantie!

Comments are closed.