Uitgeklust Down Under

In 7 dagen kun je best veel doen! Schuren, plafond witten, muren verven, deuren en overig houtwerk verven, plinten onder handen nemen, gordijnroedes ophangen, gordijnen maken en dan ook nog af en toe naar het strand moeten. Gelukkig is mijn nichtje heel tevreden. Elke keer als ze haar kamertje binnenloopt is het “mooi keurtjes, mooi keurtjes, ross!”. Prettig als je werk zo gewaardeerd wordt!

9 Comments

  1. Ik ga gewoon ook mijn eigen kamer roze verven…. alhoewel Gabriel dat misschien niet zo waardeert!

    Heel erg bedankt Nicje voor het laten zien hoe je dat allemaal doet en je geweldige inzet. De volgende keer dat je langskomt (met je man!) is de rest hopelijk al een stuk verder.

  2. Ik vond het supergaaf! Volgens jaar kom ik gewoon weer langs, maar dan wil ik wel in een witte kamer slapen haha!

    Ik vond het heel gezellig bij jullie! Geef maar een dikke kus aan Laura 🙂

Comments are closed.