Troost

Hardstikke leuk dat jarig zijn, maar je moet er wel meteen een postje uitrammen omdat het anders gek staat op je weblog. Gelukkig gebeurt er een hoop, zodat ik wel wat te vertellen heb.

Volgende week maandag bijvoorbeeld verhuist Grote Zus met man en kind naar haar vrijstaande villa in de suburbs van Perth! Heel vervelend want nu moet ik echt weer een bezoekje gaan plannen aan Down Under. Voor zover je dat op foto’s kunt zien is het een supertof huis, alles gelijkvloers, grass-trees (ik vind ze leuk!)  in de voortuin en wat een ruimte! Ze hoeven daar geen groothoeklenzen te gebruiken voor de funda-foto’s, want het is gewoon groot. Nee maar echt. Jaloers!

Verder ga ik vandaag maar eens een boel spullen voor mezelf kopen. Gewoon omdat ik jarig was. En omdat vriendje op ‘zakenreis’ is en ik dus heel alleen ben. Troostshoppen noemen we dat. En toevallig ben ik daar onwijs goed in. Zijn de winkels al open?

2 Comments

  1. Ik leef met je mee…. ben vandaag ook wezen shoppen. Een pop-en-wandelwagen voor Laura en ook nog een paar schoentjes voor de winter.
    Ze is zo lief!

  2. Nog meer speelgoed!

    Ik ben bj de toko geweest, veel te leuk! Die noedels die ik bij jouw at, die hebben ze ook, maar welke zijn het?

Comments are closed.