15 Comments

 1. Duurt me veels te lang! Vond het heel leuk.
  De parents zijn er nu met vele verhalen over Tasmanie. Ze hebben het heel leuk gehad!

 2. En we hebben het resultaat gezien van Nicje Klussen In Den Vreemde. Nu we terug zijn van het eiland met de Duivels, pikken wij de komende tijd de draad weer op waar jij noodgedwongen moest afhaken. Morgen schroef ik de fan van het plafond in kamertje nummer 2 (‘jouw’ kamertje). Ikz ag dat er al werk was verricht aan diverse muren. Fraai resultaat, Nicje!

 3. Nog ‘drop bears’ gezien?

  Niet te hard klussen hoor, jullie hebben tenslotte nog vakantie! En wel af en toe een fotootje sturen van het resultaat!

 4. Jeej, je bent er weer!!! Ik heb je wel gemist! En, zin in een nieuw projectje op negen hoog ;-)? Klussen Met Nic In Den Vreemde deel 2: Klussen in 020.

 5. ‘Jouw’ kamertje is nu onder handen. De plafond-fan is weg en de gaten gedicht, kastdeuren eruit, oneffenheden opgevuld, deuren geschuurd, morgen = de roller er overheen, eerste keer.
  Ik heb ook gekeken hoe het zit met de elektrische installatie. Er zijn twee zekeringen waarop alle plafondlichten zitten, en twee zekeringen waarop alle stopcontacten zitten. Heel anders geregeld dus dan in NL. Het huis is opgedeeld in een noord- en een zuidgedeelte: ieder gedeelte 1 stop. verder zijn er nog twee stoppen voor de spa, maar die is niet meer in gebruik.

 6. Oh echt? Ik dacht dat jullie eerst ‘jullie’ kamertje gingen doen! Maakt niet uit ook, Mati is er zeker wel blij mee 🙂 Wel oppassen met die stroom he, ik vond het allemaal maar levensgevaarlijk!

  En waar zijn de foto’s? Nieuwsgierig!

 7. Er hingen een dag lang draden uit het plafond, want van kroonsteentjes of dopjes hadden ze hier niet gehoord bij de Bunnings (je mag namelijk hier van de wet niet zelf met elektriciteit klooien). Maar nu is alles dan toch netjes achter het plafond gestouwd. De eerste laag verf zit op de randjes van het plafond, maar nu moet ik toch eerst even meer halen. Weer naar de Bunnings dus…. ik ben er kind aan huis.

 8. Klaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Je kent het kamertje niet meer terug.

Comments are closed.