Stukje sturen

Had ik al gezegd dat jullie gisteren en vanmorgen allemaal binnen moesten blijven? Ik ben weer aan het lessen! Dat autorijden is best wel heel erg leuk, alleen dat ik ’s ochtends in het pikkedonker moet opstaan is minder…

PS: Ik moet er nog iets bij vertellen… ik les dus bij de ANWB en die hebben de policy dat ze de lessers niet ophalen, want stel ze zijn onderweg naar jou, komen in de file, duurt lang, gaat allemaal van jouw tijd af… in de basis een prima policy. Alleen het betekent dus dat ik naar het kantoor van de ANWB moet fietsen ’s ochtends. Dat kantoor zit in Overvecht. Ik woon bij Hoograven. Dat is 40 minuten fietsen. En dat is dus minder leuk (nee, nee, niet nog meer grappen over “maar straks kun je met de auto”)!

4 Comments

  1. Ja dat shitweer zo \’s ochtends heel vroeg is al helemaal niet leuk! Stommerd 🙂 Ik moet er nog doorheen fietsen, remember?

  2. Hoezo straks kun je met de auto??? waarom zou je naar autorijles willen rijden als je je rijbewijs al hebt???… soms spreek je echt wartaal uit Nicje….

Comments are closed.