Rara, waar was ik?

Update: het goede antwoord was inderdaad Haarzuilen, bij Kasteel de Haar. Joustie heeft gewonnen! (En Jurgen wist het want die reed, en Jan wist het want ik had het verklapt…) De volgende keer zeg ik niks meer en maak ik er een echte speurtocht van 🙂

13 Comments

 1. Bij de oud-boerderij, met het terras, met de gekleurde luiken? Oh en met dat rieten dak? 🙂

  Ik ruik pannekoeken!

 2. Zal ik dan maar wat hints geven? Ik was er zomaar, het is vlakbij Utrecht (maar verder dan Rhijnauwen), en het is een heel klein dorpje waar het lijkt alsof je teruggegaan bent naar de Middeleeuwen. Oh, en het hele dorpje is verplaatst omdat er anders geen ruimte was voor de kasteeltuinen. Op naar Google!

 3. Zeg nou niet, je geeft teveel hints 🙂 5 sec op google. Rechtsonder \’t wapen van Haarzuylen KAN NIET missen, het anwoord is HAARZUILEN 🙂

 4. Ja leuk speurtocht, ga ik ook doen ! 🙂 Ik pik je idee, geen patent aanvragen he?

 5. En wat is daar dan te doen? Pannekoeken?? Want dan wil ik er ook een keertje naartoe!

 6. Haha! Er is eigenlijk helemaal niks, een keer hard gas geven en je bent er doorheen 🙂 Maar uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat je er – naast pannenkoeken – ook heerlijk romantisch kunt dineren…!

 7. Romantisch.. bah!! daar hou ik niet van.. gewoon een vreetschuur en binnen een kwartier weer buiten staan om te gaan bonken.. das romantisch genoeg voor mij 😉

  Oh ja.. waar is hier de home knop.. want het is irritant dat ik niet terug kan naar de homepage..

 8. Nee nee, meneer doet niet aan romantiek! En voorspel enzo is ook niet aan meneer besteed zeker 😉

  PS Je home-button is klaar 🙂 (Begon het zelf ook aardig zat te worden!)

Comments are closed.