Nog meer voetbal!

Het sushi eten was met voorbedachte rade, want zometeen stap ik weer op de fiets richting HQ. Vanavond is daar het grote voetbal kijken op de beamer festijn met allemaal collega’s en aanhang. Heb er zin in en niet alleen het ballen, maar ook de hapjes haha!

Het valt me trouwens op dat ik een heleboel vrouwen spreek (op vriendinnetje Happy Face na, de grote voetbalhater, die me wel wees op het feit dat ik een afspraak aan het plannen was op een Nederland-speelt dag, foei voor mij) die allemaal best wel behoorlijk fan zijn en op enigszins intelligent niveau kunnen meekletsen over aanvalsfouten en buitenspel. Het grote verschil tussen de mannelijke en de vrouwelijke fan is dan ook alleen de enorme feitjeskennis van de eerste groep, zo van wie is de tweede keeper van het Kroatische elftal (iets met Vietsj) en toen-en-toen (1978 ofzo) speelden we zus-en-zo (4-4-3, heb ik er elf?). Ik maak me meer druk om het feit dat de shirtjes zo grappig strak zijn en dat Robben van die gekke korte armpjes heeft (wel eens op gelet?).

Anyway, ik ga zo, en ik hoop dat het weer een feestje wordt! Nou wordt het sowieso wel leuk, want ik ben verliefd! Op iemand die ik afgelopen maandag voor het eerst zag: Orlando Engelaar. Poe-hee zeg ik! Die mag op mijn feestje komen!

4 Comments

  1. Nee joh! Ik heb een boa van de Kruitvat!

    Ik ben trouwens niet meer verliefd, wat een prutser, goeie wissel zeg ik 🙂

  2. Oh, stiekemerd! Ik heb eindelijk door waarom jij niet mee naar Kopenhagen gaat. Ik kom er net achter dat we tijdens de hele eerste helft aan het vliegen zijn en tijdens de tweede helft waarschijnlijk bij de bagageband staan… Mmmminderrrr!

Comments are closed.