Mr. Jummy is in het huis!

Ik heb genoeg Sultana Hartig om een kleine ijstijd te overleven, maar dat geeft niets, Mr. Jummy is hier! Ik ben verliefd! We maken nu al allemaal avonturen mee. Binnenkort ga ik zelf nog een mini-jummy in elkaar flansen, dan is hij niet meer zo alleen. Al vermaakt hij zich ook wel prima in zijn eentje zoals je ziet.

Het was trouwens nog best een gedoe. Ik was in de veronderstelling dat de spaarzegels stickers waren, maar nee. Dus stond ik in het postkantoor te knippen en te plakken. Ik was er immers toch en ik had geen zin om eerst naar huis te gaan. Gelukkig waren de mevrouwtjes heel vriendelijk en knipten en plakten ze gewoon mee!

9 Comments

  1. Knippen… plakken?? hoeveel zegeltjes heb je wel niet nodig voor zo’n pop?

    Hij is overigens wel ontzettend gaaf!

  2. eeej, vandaag komtie dan ook bij mij! Mr Mumtaz aka Mr Jummy. Ik kan niet wachten. Ik ga denk ik beschuit met muisjes uitdelen morgen!

Comments are closed.