Meer goed nieuws en (een beetje) slecht nieuws

Het ziekenhuis snapt er echt helemaal niets meer van. Mijn eiwitwaardes zijn weer aan het zakken (dus de chemo was niet helemaal kansloos) en dat is goed! Ik moet er wel weer een pilletje bij slikken, maar gelukkig wordt de prednison niet opgehoogd.

Het slechte nieuws is dat ik die griepprik niet mag hebben. Leek ze niet verstandig in combinatie met al mijn pillen. Ach ja, gewoon een dikke jas aan en veel weerstand-thee drinken, dan overleef ik de winter ook wel!

6 Comments

 1. Oh men… Wat een geheen-en-weer! Lastig voor dokters zo’n complex niet rechtoerechtaan lijf. Bikkelen…

  Ik heb trouwens het zelfde met die griep-dinges: pred en imuran EN griepprik is no-go.

  WE CAN DO IT!

 2. Ik leef met je mee.

  Nog een suggestie,…. geven we de rest van de wereld een griepprik. Kan jij het ook niet meer krijgen 😉

 3. Klinkt al weer een heel klein beetje beter…,ontmoetingszoenen stonden al op een laag pitje ( kwam gelukkig juist weer op gang), maar nu ook maar weer uitkijken met handen schudden. Was er niet een geloof…….????Nou ja het wordt ook weer handschoenentijd en veel handenwassen helpt ook!

 4. Arme Laura, bij mij werkte hij vorig jaar erg goed, geen griep gezien!

  Maar goed, nu dus even niet. Geeft niet. En vooralsnog ben ik ook nog niet omgedonderd door de verhoging van de medicatie (wel moei, maar bij de vorige verhoogpoging ging ik zo’n beetje elke morgen van mijn stok, ja dat was echt lachen, not!), dus dat gaat ook wel.

  Dank trouwens voor al jullie lieve reacties!

Comments are closed.