Klusupdate

Ondanks dat ik sinds maandag gewoon weer braaf op kantoor zit, wordt er natuurlijk wel hard doorgeklust in de avonduurtjes. We zijn dan inmiddels ook echt een heel eind. Veel houtwerk geverfd, muren gewit en ge-egaliseerd (lekker doe-het-zelven, de pot zegt ‘lukt altijd’). Ook besloten dat er boven allemaal nieuwe vloerbedekking moet komen (dat was al besloten voordat ik enorm ging knoeien, echt) en dat we de kastkamer (inmiddels klushok) op de lange termijn schuiven.

Ondertussen ging de stucadoor beneden zijn eigen gangetje op het plafond en de muren. En in de keuken wist hij ook de weg: hij maakte zelf zijn eigen koffie (wanneer ik bakkies voor boven ging halen en vroeg of hij ook wilde, had hij uiteraard net zelf ge-senseo-d) en hij at stiekem alle stroopwafels op. Maakt allemaal niet uit, want het ziet er supergoed uit, ik kan hem absoluut aanraden!

Van het weekend komt er heel vroeg ’s ochtends een mannetje de vloer doen en hopelijk kunnen we dan ergens volgende week de woonkamer wit foempen zodat we eindelijk niet meer naar het andere huis hoeven ’s avonds. Ik wil blijven!

One Comment

Comments are closed.