Klussen met Nic Down Under – en dan bedoel ik in Australie

Er was geen ontkomen aan. Grote Zus leest ook mijn weblog, dus die stond al klaar met emmers verf en wilde plannen. We gingen het kamertje van mijn kleine nichtje onder handen nemen, want dat maakt het wel extra leuk natuurlijk!

Overigens is klussen hier fantastisch! Verf kun je al na 2 uur overschilderen (staat op de pot, ik zweer het je) en klussen in een hempje en slippers is gewoon veel leuker. En als je het zat bent ga je gewoon naar het strand (want ik heb tenslotte ook een beetje vakantie). Wat een leven!

PS Wat ook fantastisch is, is die Nikon D90. We zijn dikke vrienden en hij mag overal mee naartoe. Ik moet alleen nog leren om hem recht te houden, want nu loopt de zee steeds leeg aan een kant. (Bekend probleem toch, @jvankralingen 😉 ?)

6 Comments

  1. Heb ik ook last van! Heb je multi point auto focus dots op je zoeker? Die werken fantastich als referentie voor je horizon. De Canon 450D schietert weet wat ik bedoel, kuch 😉

  2. ’t is nu erg mooi geworden! ik ben er blij mee. Zo morgen even naar de IKEA voor wat nieuwe meubeltjes! Lekkere gehaktballen eten…

Comments are closed.