Klussen met Nic deel XIII

Ha! Tijd voor een ongelukje! Ik ben een muurtje aan het herstellen met Alabastine Muurglad en dat ging best grappig eigenlijk. Alleen het afschuwelijke filmpje (“Je dacht dat je het niet kon he! Maar je kunt het weeeeeelllll!!!”) liegt een beetje, want om een beetje mooi resultaat te krijgen ben je echt niet in een keer klaar. En ook zonder knoeien lukt niet. Dus had ik een oude handdoek op de grond liggen met wat klodders hier en daar, dat ik vanmiddag in een vlaag van verstandsverbijstering besloot uit te schudden in de tuin.

Alleen die geknoeide klodders worden hard. En die klodders laten los als je flink schud. En die klodders landen dan uiteraard precies op je neus. En had ik al gezegd dat die klodders HARD zijn? Auw! Pijn! Boe! Lelijk woord! Waarom nou toch precies op mijn neusje?

5 Comments

  1. Heb het filmpje bekeken, maar die stottert als een achterlijke, hoe krijg je je muurtje dan ooit glad ( en je neusje?)
    Ik wacht maar op de officiele opening met champagne en zo….

Comments are closed.