Klussen met Nic deel XII

Vandaag had ik mijn vrije dag en dus kon ik mooi verder met de mini-renovatie van de keuken. Ook handig dat het lekker warm is, want als je om een uur of tien een eerste laag wit tegen het plafond foempt, kun je ’s middags al de tweede laag doen, zodat het er meteen lekker uitziet!

Tussendoor ben ik even naar de IKEA geweest, alleen de nieuwe greepjes die ik wilde halen hadden ze helaas niet. Ik zit nu ook te twijfelen of ik niet gewoon de oude herbruik, want het is allemaal best prijzig en zo onwijs lelijk zijn ze eigenlijk niet.

Volgende stap? Kastjes verven! En daarna misschien een nieuw avontuur: tegelen?! Hoe moeilijk kan het zijn? Volgens de site van de Gamma wederom een eitje, maar dat zeiden ze over het monteren van een nieuw slot in een deur ook en dat was toch een hele dag hard werken…ik denk er nog even over na….!

13 Comments

 1. Het was ook zooooo lelijk, het kon alleen maar beter worden. Volgens mij was het nog de kleurkeuze van de bewoners voor de vorige bewoners….en wij zitten hier ook al twee-en-een-half jaar…:-)

 2. Toevallig wordt coolbook erg goed gevonden op foempen (Google Analytics), dus ik dacht, ik gooi hem er nog maar eens tegenaan 🙂

 3. Ach, ik ben toch oko een halve Brabo? Laatst was ik ergens 5 minuten te laat en bij jullie ga ik altijd door de achterdeur 🙂

 4. Ik ben jaloers. Ik wil ook verven. Maar Laura werkt niet zo mee! Ik wacht wel tot jullie er zijn. Ben nu hard bezig om te kijken welk wit we moeten nemen. Er zijn zoveel soorten wit, moeilijk om te kiezen

 5. O ja, internet doet het nog steeds niet (dit is mobiel). Het schijnt wel aangesloten te zijn zei de provider, maar het ADSL lampje van mijn modem doet het niet. Kan iemand me helpen? Ik baal ervan

 6. Misschien kan Alain helpen, die is van de helpdesk tenslotte!

  Wij hebben wit-wit. Echt wit dus, maar daar moet je van houden. Iedereen raad het af (bouwmarkt, Verfkampioen) alleen ik heb het toch, vind het gewoon mooi!

 7. Voor Mati: Als het goed is kan je alle instellingen van je modem regelen via je internet browser. Vraag de provider om de correcte instellingen.

 8. Of laat ze lekker een mannetje sturen. Dat alles zelf willen doen tegenwoordig (ik lees een zelfhulpboek dat zegt dat je het niet allemaal zelf moet doen)!

 9. Wat je ook kan doen is met je breedbandmodem even langs gaan bij de ISP om de instellingen te laten checken! Scheelt voorrijkosten.

 10. ja, of je provider moet het internet aan het goede adres aansluiten. De eikels hadden het bij de buren aangesloten…. ik denk er sterk over om van provider te veranderen, dit belooft niks goeds…

Comments are closed.