Klussen is kut

Ik dacht, dat doe ik wel even, dat muurtje egaliseren. Maar het spul kwam keihard weer naar beneden donderen (foei voor mij, eeeeeerst voorstrijken) en nu zin ik op wraak. Vooralsnog is het een-nul voor de muur.

Eerst maar weer eens bier drinken. Dat zorgt vast voor verhelderende inzichten!

Update: geen verhelderende inzichten gekregen, wel frisse moed om het nogmaals te proberen. Inmiddels staat het 2-1 voor de muur. Puntje voor mij omdat ik braaf nieuw spul heb staan smeren, puntje voor de muur omdat ik het uitsmeren zonder lelijke plekken nog niet helemaal onder knie heb. Het goede nieuws is dat het minder kut is dan gisteren, het slechte nieuws is dat de hoeveelheid werk eigenlijk niet minder is geworden sinds ik begon. Hoe suf is dat?

10 Comments

 1. Euh nee…toen we er net in kwamen hebben we twee maanden geklust, daarna geen kwast, schroevedraaier of wat dan ook aan geraakt…en nu dus weer wel: allemaal afwerklusjes…!

 2. Egaliseren is kut ja. 🙁 Drie muren hebben we op verschillende manieren gedaan, maar het blijft prut om te doen.

 3. Behoorlijk kut 🙂 Al haalt het het niet bij rauwfaserbehang (?) van gipskartonnenwandjes afkrabeen…Dat Nooit Meer.

 4. Op de tv lijkt het zo makkelijk. Ik heb het van de week gezien. Die vent was in een uurtje klaar!

 5. En DAT kan dus niet. Het gaat namelijk zo:

  Dag 1: je smeert het erop. Rest van de dag drogen. Dag 2: je smeert het er nog een keer op. Rest van de dag drogen. Dag 3: gaten bijsmeren, schuren. Rest van de dag drogen. Dag 4: latex laag 1. Drogen. Dag 5: latex laag 2. Drogen. Beetje pech, dag 6: latex laag 3. Drogen. Dag 7: stopcontacten en leunignen enzo terugzetten en gaten die je daarbij maakt repareren.

  Een week dus! Minimaal!

 6. Hoi, ik ben hier voor het eerst. Kom hier via GdB zijn top 10. Ik kom terug, ziet er gezellig uit hier.

 7. Nic, als zoon van een timmerman (woeha! geen grap) en dus met een geboren aanleg voor alles wat niets met klussen te maken heeft, kan ik je wel verklappen dat mijn pa binnen 2 dagen ons huisje van boven naar beneden gestuct heeft. Tippie is dan ook om niet te gaan voorstrijken als het de te nat weer is (en dat was het wel een beetje) en niet als het te warm is (en dat is al zo’n beetje geweest, we hebben al weer herfst). Oh… en volgens mij mag je best eerst plamuren voor dat je de eerste voorstrijk doet. Maar gut, meid, anders ga je toch gewoon iets doen met computers? Daar ben je toch wel reuze handig in? 😉

Comments are closed.