Inpakken en wegwezen

Zo. De koffer is gepakt (hij is wel een beetje groot, maar dat is alleen maar goed, gezien de enorme boel slippers en bikini’s die ik daar ga kopen), de lijstjes zijn afgestreept en de hele papierwinkel is geregeld (visum, paspoort, douaneverklaring, briefje van de dokter). Ben er helemaal klaar voor (lees: ik ben verschrikkelijk nerveus)!

Gelukkig is het daar 30 graden en zonnig; de komende 10 dagen sowieso. En mijn Grote Zus en Husband-to-be en Kleine Laura wonen in een soort park waar al een bedje klaar staat voor mij. En je kunt naar het mooiste strand van Perth lopen. En het blijkt maar 18 uur vliegen in plaats van 24. Dus ik ben er eigenlijk al bijna!

Doei! Tot over twee-en-een-beetje weken! (Maar waarschijnlijk volgt er wel een tussentijdse update, aangezien Grote Zus en Husband-to-be ook gewoon een computer hebben…!)

2 Comments

  1. Verdorie, was ik in een keer op cursus donderdag/vrijdag, waardoor ik je geen goede reis heb kunnen wensen.

    Nou bij deze dan: ‘Goede Reis!’

    En veel plezier daaro!

Comments are closed.