Ik ben niet op vakantie

Sapperdeflap. al een eeuw niks geschreven. Ben stiekem weer een beetje ziek, allemaal ontstekingen door mijn hele lijf, gaat allemaal niet zo soepel. Gelukkig hebben ze nu eindelijk een knoop doorgehakt en krijg ik nare zware pillen. Met een beetje mazzel ben ik binnenkort dan toch weer op de been!

8 Comments

  1. Veel sterkte meisje. Zorg maar goed voor jezelf.
    Dikke kus van Mati en Laura

  2. Nare zware pillen zijn heel niet leuk! Maar als ze je beter maken …
    Hou je taai en ik zie je snel!

  3. ik ken er ook een met een bolle toet. ze is best knap. maar ja, wat wil je met viereneenhalve maand… perzikhuidje!

  4. pffrrtt, nic aan pillen. kan best leuk zijn, maar dan niet deze. houd je taai lief. kom binnenkort even bij je buurten als je dat leuk vindt

Comments are closed.