House M.D.

Net zitten kijken naar een van mijn lievelingsseries van het moment: House M.D. Die serie is een echte opluchting. Mensen komen doodziek binnen en worden door minimaal vier artsen tegelijk behandeld en als ze echt niet kunnen vinden wat er mis is doorzoeken ze ook nog even je huis. Dat zie ik mijn reumatoloog toch niet doen! Ook komt mijn ziekte elke aflevering als mogelijke diagnose voorbij. Gelukkig altijd in het eerste kwartier en kan daarom beschouwd worden als vervelend, maar niet levensbedreigend.

Wat de serie echt heel erg leuk maakt, is de ongelofelijk droge humor die erin zit. Heb daarnet ook weer hardop zitten lachen. Meer van dit soort onzin vind je op memorable quotes op imdb.com.

Cameron: Men should grow up.
House: Yeah. And dogs should stop licking themselves. It’s not gonna happen.

9 Comments

 1. House is ook mijn favoriete serie. Echt fantastisch. Hij heeft ook een prijs gewonnen omdat ‘ie zo goed is.

 2. Hij is mijn held. Ik bedoel, Dr. C. (mijn arts) is wel aardig, maar ik heb liever House aan mijn bed! (En Chase, maar dat om hele andere redenen…volgens mij is ie 1 meter 50 hoog, maar dat geeft niet, wat een schatjuh!)

 3. :P.

  Heb toch liever een schone dan een vieze hond :), en ik ben al lang genoeg 🙂

 4. Chase speelt ook een of andere sukkel in de film “uptown girls” (jaja, chickflick). Herkende de stem, maar hij heeft z’n haar geverfd!
  En wat vind je van Kuttie? (kweet de spelling niet!)

 5. Haha, Kuttie. ’t Arme wicht heet Cuddy (lang leve de ondertiteling) en ik vind haar zo-zo. Nee dan Wilson (die (ongelofelijk) schele beste vriend van House), daar moet ik toch zo vreselijk om lachen elke keer 🙂 Had ie House zijn stok doorgevijld 🙂 Held!

 6. Het is zijn achternaam he, van voren heet ie Rrrrrrobert (in de serie dan). Maar da’s ook niks. Kees it is!

 7. wat heerlijk dat het ook tot jullie is doorgedrongen. House is da bomb!!!! Maar echt. Elke keer als je denkt: en nu gaat House echt stoppen met naar doen, want dit is echt te erg, dan doetie er nog een schepje bovenop! U gotta love’m! enneh, Wilson rockt!
  owww, dat wordt de dvd kopen (of natuurlijk gewoon dounlooien) en 1000 kijken!

Comments are closed.