Goed nieuws en slecht nieuws


Er was ook nog een formulier wat je kunt downloaden om geld terug te krijgen van je eigen risico als je meer dan 180 dagen van het jaar pillen hebt geslikt. Iets met een C en een A of een W, maar wat ook alweer? Anyone?

En verder gaat het kut. De hele chemokuur die mijn zomer verprutst heeft, is niet aangeslagen. Daar ben ik dan ook best wel verdrietig over. Want nu weten ze in het ziekenhuis ook niet meer zo goed wat we moeten doen. Vandaag hebben ze Groot Overleg van de Reumatologen en de Immunologen en de Nefrologen en dan hoor ik vrijdag of ze toch stiekem een mooi plannetje bedacht hebben. Helaas waarschijnlijk iets met veel prednison of andere nare pillen. Nou ja. Best wel boe.

6 Comments

  1. http://www.hetcak.nl
    Dat staat tenminste in de brief die ik van ze gekregen heb om me te laten weten dat ik de compensatie krijg, en dat ik op die site terecht kan als ik het er niet mee eens ben. 😉

    En ik ga duimen voor een mooi plannetje…

  2. Haha, “Ja ik krijg geld van jullie, maar ik ben het er niet mee eens” 🙂 Ik heb (nog) geen brief gehad – ben dan ook de W – dus ik dacht, ik doe even assertief, ik vraag het zelf wel aan!

  3. Gelijk heb je! Het viel mij ook heel erg mee dat ik helemaal automatisch die brief kreeg. Ik had echt verwacht dat ik m’n mouwen moest gaan opstropen en er zelf achteraan moest. 🙂

  4. je moet gewoon dokter House en zijn team ‘ns bellen… die vinden altijd een goeie oplossing.

Comments are closed.