Feeding the Fish deel I

Sinds afgelopen donderdag pas ik op de vissen van een vriendinnetje die last-minute aan de andere kant van de wereld zit. Ze – de acht kleine visjes, twee slangetjes en een slakje – zijn geweldig! En gelukkig nog steeds in leven na mijn voerpogingen. Wat kunnen die beesten vreten…zo klein, maar zo hard schrokken!

Visjes zijn zo verschrikkelijk Zen dat ik nu ook heel graag een aquarium wil…ben zelfs al wezen kijken bij de Intratuin. Maar eerst duizend-en-een research doen, want er komt een hele hoop bij kijken. Later hierover meer! Op dit moment ben ik nog heel druk met het identificeren van mijn nieuwe vriendjes…weet iemand een goede tropische vissen site met veel plaatjes?

2 Comments

  1. JAAA leuk, ik stond vorig jaar ook bij de intratuin te kijken, mijn oog viel op een set van 80 euro met lampje en verwarmingselement en filter en achtergrondje! Toch nog niet gedaan, want ik moest weer denken aan vroeger, toen ik het ook al had en om de paar weken dat ding helemaal moest schoonmaken, wat een operatie 🙁 Maar het is wel mooi! Waarom verzin je zelf niet de soortnaam voor je vrindjes 😉 haha 🙂

  2. Een keer in de twee weken schoonmaken? Daar kom ik nog wel overheen 🙂 Had vroeger een cavia, dat beest scheet zoveel dat je bijna elke dag het hok aan het schoonmaken was! Maar ze waren wel vreselijk lief hoor, alleen die lucht he…daar begin ik niet meer aan 🙂

Comments are closed.