Even uit de running

Misschien waren al die partijtjes met de feestdagen toch iets te veel, ik weet het niet. Feit is wel dat ik pijn kreeg en het werd steeds erger. Vorig jaar rond deze tijd had ik precies hetzelfde en om nou te voorkomen dat ik weer een maand blijf modderen om vervolgens compleet in te storten, ben ik heel preventief naar de dokter geweest en doe ik nu een stootkuurtje prednison. Boe dus! Maar tevens ook jeej, want ik merk het nu al, doldwaze plannen stromen mijn hoofd in en uit en ik heb weer zin om dingen te gaan doen! Komt goed!

8 Comments

  1. He Nic, dat is niet zo mooi!! Doe maar rustig aan met al die ideetjes van je. Maak nog een konijn ofzo 🙂
    groetjes! Esther

  2. He Nicoline,

    Dat is niet zo best zeg… Doe rustig aan, let goed op jezelf en heulveul beterschap gewenst!

    Take it easy!

Comments are closed.