En dat was dan 2008

Vroeger zei mijn vader tijdens de laatste week van het jaar “Ik zag een man op de markt lopen met nog net zoveel haren op zijn hoofd als er dagen in het jaar zijn”. Dat speelt nu al dagen door mijn hoofd en het grote aftellen is ook echt begonnen. Tijd voor een klein overzichtje dus van hoe dit jaar gegaan is.

Vanwege veel tijd maakte ik een heleboel konijnen, een jurk en een boekomslag. Daarna kwam de klad er een poosje in, want ik moest op vakantie naar Australie. Dat beviel zo goed dat ik over een ruime maand weer ga. Even opwarmen!

Toen kwamen de Toestanden. Mijn nieren deden niet zoveel meer en werd er besloten dat ik een chemokuur moest. Dat hielp niet zoveel, maar zorgde wel voor 10 kilo’s extra die er komend jaar weer af moeten. Gelukkig sloeg een verandering in medicatie wel aan, zodat ik redelijk gezond het nieuwe jaar in ga!

Verder werd ik 30, verloor ik mijn hart aan Portugal, werd er wat afgeklust (“we built this kitchen on prednisone”) en ontdekte ik dat Twitter toch wel leuk was. Ook had ik een klein akkefietje met een matige investering, maar de aanvraag met of ik het alsjeblieft terug mag is eindelijk op de bus. Dit jaar nog!

Afgezien van de Toestanden was het al-met-al een prima jaar. Ik ben dan ook van plan om gewoon zo door te gaan in 2009, doen jullie mee?

8 Comments

  1. Op straat loopt een kerel met net zoveel haren op z’n kop als er nog dagen af te tellen zijn voordat jij weer naar Ozzieland gaat.

  2. Ik zag vandaag iemand op de markt met net zoveel benen als er nog dagen in het jaar zijn… haha!

  3. Ik zag vandaag in de spiegel een man met net zoveel haren als jij nog leuke dagen gaat beleven in 2009,2010,2011, etc. (behalve dan 2012, want dan schijnen we met z’n allen koppie onder te gaan, toch?)

  4. Ik wou het volgend jaar eigenlijk nog wat leuker maken dan afgelopen jaar… en daar heb ik jou/jullie ook bij nodig!! Dus uh.. nee we gaan iet op dezelfde voet verder.. maar zetten nog een tandje bij om het nog veel en veel leuker te hebben in 2009. Zo!! dat ge het maar ff wit war.

Comments are closed.