Eetcafe de Vingerhoed

Eetcafe de Vingerhoed is een van mijn favoriete eetcafe’s in Utrecht. Voor heel weinig krijg je heel veel eten. Geen moeilijke gerechten, maar gewoon lekkere, gewone dingetjes. Ze hebben een hele fijne weekschotel met een stukje vlees, megaveel gebakken aardappeltjes en de groente van de week (heel gezond!). En je krijgt er altijd een toetje bij (stukje meloen of een mandarijn, lekker basic) en een bakje salade. Het is er wel altijd vrij druk, dus zorg dat je vroeg bent!

Naast dat het een prima kroeg is om doordeweeks even wat te eten, is de Vingerhoed ook mijn standaard indrinkkroeg voor op de zaterdag (als we in Utrecht blijven tenminste). Ben je er rond een uurtje of tien, dan kun je meestal nog wel ergens zitten, de bediening is hartstikke snel met pilsje aanleveren en het publiek is niet vervelend. Het enige minpuntje is dat de muziek op zaterdag altijd net even iets te hard staat, dus bij het kiezen van waar je gaat zitten moet je altijd goed opletten dat dat niet recht onder een van de boxen is. Prima tent (ook omdat hij bij Vriendje om de hoek zit)!!

One Comment

  1. Hahah ik was daar zaterdag ook met mijn blonde date 🙂 Was je dr ook? Heb je die duitsers nog gezien? 🙂 Volgens mij was ik er van 9 tot een uur of half elf. Op een gegeven moment gaat de muziek wel erg hard ja, daarom zijn we ook weggegaan. 🙂

Comments are closed.