Cursus fotografie – deel II

Les twee was alweer vorige week, maar ik heb het zo druk gehad met werk en alles dat ik er helemaal niet aan toe gekomen ben er iets over te vertellen. Het was een pittige les, over diafragma’s en sluitertijden, altijd iets waar ik moeite mee heb gehad. Maar ik snap het (enigszins), dus nu is het een kwestie van uit mijn hoofd leren.

Over mijn plaatjes was de fotograaf wel tevreden, alleen kreeg ik er flink van langs over de afdrukkwaliteit. Nou was ik daar zelf ook niet erg blij mee dus ben ik nu een aantal andere printservices aan het uitproberen. Online zien ze er gelukkig wel goed uit. Oordeel zelf maar!
Prins Claus brug (Utrecht)
Prins Claus brug (Utrecht)
Om in de juiste sfeer te blijven, ben ik in de tussentijd ben ik naar Zoom Experience geweest. De bedoeling was om een statief te kopen, maar het was zo gruwelijk druk, dat dat er niet van gekomen is. In plaats daarvan hebben we een aantal portfolio reviews bijgewoond, hartstikke leuk om te kijken wat anderen ervan bakken en wat de ‘professionals’ daarvan vinden!

En aangezien dat statief er toch van moest komen, heb ik er bij thuiskomst snel een online gekocht zodat ik daar nu mee aan de slag kan. Van de week is hij bezorgd, dus binnenkort de resultaten!

2 Comments

Comments are closed.