Computerperikelen

Na 4 uur handleiding lezen, testprints maken, Googlen en ten einde raad door het huis schreeuwen, heb ik het eindelijk voor elkaar: mijn nieuwe alles-in-een- fotoprinter-scaner-copyer doet het! Het probleem was dat gewone prints op papier er perfect uitzagen, maar die op fotopapier waren vies, vlekkerig en onscherp.

R a d e l o o s werd ik ervan.

Nou ben ik echt geen domme n00b ofzo, maar die handleiding is echt voor gevorderden. De hele tijd stond er “druk op knopje zus en druk op knopje zo”, maar ik kon die hele kutknopjes dus niet vinden. En via Google werd ik ook niet veel wijzer, alleen maar laaiend enthousiaste recensies, niks geen mensen met problemen. Zucht.

En wat was het nou? Nou? Het Papier Zat Verkeerd Om. OMG. Wat een beginnersfout. Ik schaam mij diep.

7 Comments

  1. Kijk het zit zo:

    De printer heeft 2 plekken waar het papier kunt laden. Eentje aan de onder-voorkant en eentje aan de boven-achterkant. Bij de onder-voorkant staat een soort icoontje welke aangeeft hoe het papier moet. Dat staat niet bij de boven-achterkant. Maar ik ging er vanuit dat het daar op dezelfde manier moest. Dat was niet zo. Moet precies andersom. Kan ik toch ook niet ruiken?

    Hufters!

Comments are closed.