Coolbook idee

In het Yahoo groepje van Everyday Matters waar ik meelees hebben ze een nieuw projectje gestart. Neem een pagina in je coolbook – art journal vind ik altijd zo hoogdravend – en verdeel deze in 30 vakjes en maak elke dag een tekening in een van de vakjes. Ook al mislukken er hoogstwaarschijnlijk een aantal dagen (hoewel ik niet meer in mislukken geloof – als je tekent, en JIJ vindt het leuk, dan is iets nooit mislukt), het resultaat van de pagina zal er sowieso superleuk uitzien!

Doen dus!

PS: Te lui om zelf vakjes te tekenen? Een of andere pipo heeft er een Word template voor gemaakt! (Let op: het is een .doc, dus je browser gaat rare dingen doen, beter is om even rechts te klikken en te ‘opslaan als’.)

PS 2: De genoemde template hierboven heeft wel zo zijn beperkingen qua formaat, maar gelukkig is het vrij eenvoudig om in Word je eigen template te maken. Even de maateenheden op centimeters zetten (Menu Opties – Algemeen), een tekstvak maken, dubbelklikken en je eigen formaat eraan geven zodat het mooi op je eigen formaat pagina past, copy-paste totdat je er genoeg hebt, ze een plekje geven, printen (en eventueel overtrekken) en voilla! Je allereigenste template! Over een week of twee zal ik mijn eerste halve maand posten!

2 Comments

  1. Ik hou het wel bij foto\’s denk ik 🙂 Hoewel, mijn zus kwam met een doos met spullen van m\’n ouders. Bleek m\’n moeder nog een plak/teken/ding boek uit mijn kleutertijd bewaard te hebben. Hoogstaand! 🙂 Toen vond ik het leuk ! 🙂

  2. Fotograferen is ook wel mijn eerste liefde 🙂 Maar toen kwam polaroid, en toen coolbook, en toen opnieuw beginnen met tekenen, en zo langzamerhand heb ik eigenlijk teveel hobby\’s…

Comments are closed.