Busje komt zo

Omdat we toch geen woonwerk verkeer hebben waar je een serieuze auto voor nodig hebt, zijn we aan het kijken naar een busje-voor-erbij. Als een soort extra kast of een schuurtje, voor weekendjes weg of langere surf (hij niet ik) en boekenlees (ik en ook hij) vakanties in Zuid-Frankrijk en eigenlijk gewoon voor de leuk. Vandaag waren we daarom met Tom-Tom op bezoek bij Kieft & Klok. Supergaaf hoor, echt niet normaal. En ook nog wat geleerd. Zo weet ik nu bijvoorbeeld het verschil tussen een T2 uit Europa en eentje uit Californie. Handig voor Triviant!

10 Comments

 1. Dat schijnt redelijk tot elkaar in verhouding te staan 😉 Hoe meer research, hoe meer verleiding. Heul raar natuurlijk!

 2. Oef ja valt zwaar! Het is gewoon, ik vind die blauwe echt heel ‘lief’, maar dat is geen goede reden om een auto te kopen!

 3. Gabriel zegt net dat het een van de onveiligste auto’s is die er maar zijn.
  Een blik op wielen.
  Maar hij is wel mooi. Gabriel heeft er vaak in gereden….altijd een avontuur (vooral om te kijken of hij het ook terug haalt zonder reparaties)

 4. Nog niet stijl achterover geslagen van de prijs? Dat had ik toen ik voor een campervan ging kijken na onze trip naar Nieuw Zeeland 🙁

  Wel bijzonder kickuh hoor!! mogen J en ik dan af en toe een mannendag houden??

 5. Heee, ik heb alvast een helm gekocht! En ook een voor Laura!!! Haar hele hoofd verdwijnt erin…. sturen binnenkort wel een foto.

Comments are closed.