Bijna, bijna, bijna

Mijn laatste werkdag voor de vakantie! In mijn hoofd heb ik alles al ingepakt en ben ik er al, maar helaas, ik moet nog onwijs veel rondrennen door het huis om alles bij elkaar te zoeken en ook nog even 17 uur in het vliegtuig zitten. Ach ja, je moet er iets voor over hebben, tussen 25 en 30 graden overdag en ’s nachts niet kouder dan een graad of 18. Winter? Tot ziens!

4 Comments

  1. Lieve Nic, Het enige wat je mee moet nemen is een surfshort, hempje en slippers.. that’s it. De rest ga je namelijk daar kopen. Naar schiphol doe je lekker een warme joggingbroek aan met sweattrui.. dikke slofsokken mee en klaar.

    Veel plezier en tot over een paar weekjes!! We zullen aan je denken als G en ik met onze konten in de sneeuw zitten dit weekend.

  2. We gaan Laura’s kamer toch renoveren??? Laura komt wel bij jou in de kamer. Vandaag rende ze zomaar naar jouw kamer met lekkere zandvoeten om onder jouw lakens te kruipen. Dus als je iets voelt kriebelen…

Comments are closed.