Bad Karma

Vandaag heb ik voor het eerst sinds tijden weer eens gereden! Alleen niet zo heel ver. Motor sloeg af, wilde niet meer starten, politie die toevallig langskwam duwde ons op het fietspad en daar stonden we dan…anderhalf uur in de kou te wachten op de Wegenwacht. Die hem zo aan de praat had. Een of andere elektrisch storing. Jaja. Ik zeg: bad karma!

8 Comments

 1. Aan de moskee te zien waren jullie overvecht nog niet uit! T is toch niet te geloven die auto van Jan 😉

  …Ach ja, je had de mc.D. nog 😀

 2. Inderdaad, we zaten nog gezellig op een kruising van twee Dreven (ook leuk, op zondagmiddag een uurtje opgesjonde sloeberbakken kijken die wel veel herrie maken en minimaal drie spoilers hebben, maar nauwelijks vooruit komen). Het was helaas net te ver om de auto terug te duwen naar huis…daarom was de Mac wel heel fijn: 5 hamburgers en 2 thee (het was koud!)!

 3. Hey Niccie, fix die RSS feed eens van je. Want de tijd staat waaaaayyyyyy wrong. Staat namelijk een uur vooruit. Of heb jij niet de RSS_wintertijd.dll geinstalleerd? 😉

 4. Niet zo technisch praten tegen mij he? Dat deed die man van de Wegenwacht ook al…althans, tegen Jan, niet tegen mij hahaha! Hoe stereotiep!

 5. Helden! Al moesten we er wel heel lang op wachten…gelukkig zat er een MacDonalds in de buurt 🙂

 6. leuke foto\’s 😉

  Het ergste is eigenlijk al die mensen die heel lang blijven staren………

 7. Gewoon terug staren! Leuk ook op zo\’n kruispunt, komen auto\’s aanrijden, gaan al die hoofdjes mee hahaha…maar ja, daarna moet je toch het verkeerslicht in de gaten houden…!

Comments are closed.