Afgelopen week

Het verslaafd zijn aan serie (Fringe, The Mentalist, Weeds en Criminal Minds) is erg slecht voor mijn postgedrag hier. Oh, en dat het winter is en ik niks mee maak omdat ik de deur niet uit wil helpt ook al niet. Zo ging ik deze week niet naar de Mediamarkt om een geheugenkaartje te kopen, want door die BTW actie van hen leek het me eng druk (en dat was ook zo, hoorde ik later). Ik ging ook niet naar de stad om outfitjes te kopen voor Australie, want zomerkleren passen in de winter garandeert bibberen in het pashokje. Naar Bowlr ging ik ook al niet, want ik durf geen grote groepen aan zonder witte bloedcellen. En gisteren ging ik ook niet stappen. Dat kan echt niet, dat huismussengedrag. Grote foei, volgende week gewoon weer dingen ondernemen!

Enne, Azijn, kunnen jullie je volgende werkoverleg niet gewoon op kantoor houden? Want het Small Business Park heeft maar 1 uitgang, en die komt uit op jullie route. Wel lief dat je een paar collega’s in de trein hebt gekregen, maar de overige 5997 stonden een beetje in de weg. Niet normaal wat een toestanden! Gelukkig heeft een Jeep dan zo zijn voordelen, je duwt jezelf er gewoon doorheen haha!

Ondertussen maak ik lijstjes van spullen die mee moeten naar Australie-land. Nog maar twee weken en dan zit ik in de zon. Als een malle!

2 Comments

  1. Haha, terwijl wij met de trein waren heeft een andere collega anderhalf uur op de parkeerplaats gestaan, wachtend om uit te rijden…

  2. Terecht 🙂 Er reden zelfs geen bussen meer naar het station, want die kwamen de rotonde niet over. Al mijn arme OV-collega’s konden geen kant op 🙂

Comments are closed.