Achter de schermen

Per 1 juni worden een heleboel weblogs weer omgekat, maar ik ben nu vast begonnen. Alleen niet met de voorkant, deze keer is namelijk de achterkant aan de beurt. Is het wel eens opgevallen dat dit log wat s l o o m is en dat dat steeds erger wordt? Dat ligt aan een onbegrijpelijk probleem met een XML bestand dat zichzelf op de een of andere manier vermenigvuldigd totdat log in elkaar stort. Niet zo leuk…

Daarnaast heb ik ook nog een klein probleempje met het plaatsen van links. Zit er een ampersant geval in, dan werkt het niet. Ook ombouwen dus. Alleen moet ik nu ineens opschieten want op Frank-ly word ik gelinkt en ik kan eigenlijk niet teruglinken omdat er zo’n ampersant in zit. Argh!

Gelukkig ben ik niet de enige die in paniek is, ook op margin-right is druk gesleuteld om er toonbaar uit te zien. En daar stond een mooie to-do waarvan ik bijna alles ook nog moet doen, behalve de echte enge dingen :-). Misschien kunnen we wat ruilen?

4 Comments

  1. Lieve schat, altijd als jij \’computers gaat praten\’ ben ik natuurlijk enorm onder de indruk, maar als taalkundige moet dit mij toch even van het hart: ik word/word ik is niet met -dt!! Ik weet het, ik ben een zeikerd: noem het maar een beroepsdeformatie 😉

  2. Eeek! Ernstige taalfout is verwijderd hoor…ik zit me nu in een hoekje te schamen 🙂

  3. Van ruilen komt huilen… maar je kan natuurlijk altijd een beroep op mij doen! Hou jij dan de taal puristen bij mij uit de buurt?

Comments are closed.