Online

Het ging even niet zo soepel allemaal met het arme coolbook. Tot overmaat van ramp blies ik ook nog in mijn enthousiaste pogingen de boel draaiende te houden Reina’s digidiary uit het wereld wijde web en was de ellende bijna niet meer te overzien.

Gelukkig is de redding nabij! Als ik een manier verzonnen heb iemand gevonden heb die zo gek is om mijn oude postjes in mijn nieuwe database te laten lopen gaat alles straks als een zonnetje. En dan ga ik ook weer mijn best doen om wat vaker een stukje te schrijven, want dit jaar is er nog weinig creatiefs uit mijn vingers gekomen (tenminste, hier dan, op kantoor ga ik als een dolle!).

Stel anders gewoon een ‘dat wilde ik altijd al weten van Nicoline’ vraag, kan ik daar antwoord op geven en hoef ik niet zo na te denken over andere stukjes!

5 Comments

  1. In het kader van \”dat wilde ik altijd al weten van Nicoline\”: hoe gaat het met je \”echte\” coolbook? Ik heb al in geen tijden tekeningetjes langs zien komen (of heb ik gewoon slecht op zitten letten?).

  2. Beroerd! Met zo\’n 40-urige werkweek en veel te veel andere dingen om te doen is het er een beetje bij ingeschoten. Ik hoop wel in Cuba heel veel te kunnen schetsen en dan er weer een slinger aan te geven 🙂

  3. \”Iemand gevonden heb die zo gek is om mijn oude postjes in mijn nieuwe database te laten lopen\”

    Ik zei de gek!

  4. Wanneer gaat dit Cuba avontuur plaatsvinden? Ik heb het wel af en toe langs zien komen hier, maar geen details gehoord.

  5. Ja kijk! Daar heb je hem, de gek 😉 (Ik kan nu ook mobloggen, moet alleen nog een telefoon met camera!)

    Cuba is eind februari…ik zal er eens een stukje over schrijven!

Comments are closed.