Klussen met Nic deel VII

Gisteren en eergisteren geheel tegen mijn principes in plafonds staan witten. Gelukkig heb ik verder geen vrienden meer die binnenkort verhuizen want ik ben ook echt wel klaar met verven in andermans huis. Ik moet wel zeggen, ook deze wordt moooooi! Dat belooft veel goeds wanneer ik eindelijk in mijn eigen huis kan, want dan mag de hele horde – geoefend en wel – bij mij komen opdraven!

4 Comments

  1. Je hebt tenminste goed kunnen oefenen. Dat wordt straks een plaatje van een huis over 48 nachtjes slapen (+een beetje)

  2. Nic-san, show me paint fence. Ook al is het tegen je principes, het zit er kakstrak op hoor. Superbedankt! Enneh… donderdag weer! Toch?

    P.S. het is nog steeds geen grijs…

  3. Zoveel geoefend dat ik staks geen zin meer heb haha! En donderdag sta ik gewoon weer tot mijn enkels in de witte drek 🙂 We hebben wel kunnen concluderen dat ik een knoeier ben!

    Geen glijs? Gloen dan?

Comments are closed.