Canon CP-22

Jaaaaa! Na een ultrakort bezoekje aan de real-life winkel waar hij natuurlijk uitverkocht was (dat heb je in Nederland wanneer iets tot ‘beste koop van de maand mei’ uitgeroepen wordt door de Consumentenbond), heb ik hem zijn iets nieuwere broertje in de online shop besteld! En wegens de briljante feature ‘afleverdatum invullen’, weet ik dat hij aankomende dinsdag keurig netjes op werk afgeleverd wordt :-)!

Wattan? De CP-220 Compact Photo Printer natuurlijk, camera eraan hangen, op wat knopjes klikken en na 85 seconden fotootje uitgeprint…!

Update: keek net even snel mijn mijn online bestelstatus, zie ik dit “Orderstatus: Uw bestelling is verpakt en staat klaar voor vervoer naar het afleveradres.” Nou kan ik helemaal niet meer wachten!!!

Update 2: zoals beloofd issie gisteren op werk afgeleverd…maar ik ben ziek! En dus niet daar! Wat enorm suf! Maa morgen ga ik echt weer werken…ik moet hem zien!